Voorwoord van de redacteur

Fokke Kooistra — N°1 met Michael Sliwinski

In november 2008 verscheen het eerste nummer van Productive! Magazine in het Engels. Ik kan me dat nog goed herinneren, het was een mooi vormgegeven pdf bestand. In de loop van de jaren hebben Michael en ik meerdere keren contact gehad. We delen de passie om mensen te helpen om met meer plezier hun werk te doen.

Productive! Magazine.nl

Ik vind het ontzettend leuk om 6 jaar na het verschijnen van de eerste uitgave nu de Nederlandse versie van Productive! Magazine te mogen presenteren. Het is niet een vertaling van het Engelse tijdschrift, maar een eigen uitgave. Een aantal bekende namen uit de wereld van productiviteit en lifehacking delen hun tips en werkwijze in deze Nederlandse uitgave.

Als start zal Productive! Magazine.nl 4 keer per jaar verschijnen, online en als Android en iOS app. Sommige artikelen zijn vertaald uit het Engels uit eerdere uitgaven van het magazine in het Engels. En deze keer hebben Frank Meeuwsen, Gonny van der Zwaag, Martijn Aslander, Bart Timmers en Marcel van den Berg artikelen voor hun rekening genomen. En iedere keer een interview, deze keer natuurlijk met Michael Sliwinski zelf.

Doel van het magazine

Productive! Magazine.nl heeft als doel om jou te inspireren om je werk met meer passie en plezier te kunnen doen. De artikelen zijn divers zodat iedereen de kans krijgt om nieuwe dingen te ontdekken.

Met datzelfde doel zijn Marcel van den Berg en ik eerder dit jaar gestart met Think Productive Benelux en Organiseer Je Praktijk. Een belangrijke waarde die we bij het ondernemen hebben geformuleerd is dat we willen delen. Productive! Magazine.nl is daarom gratis, doe er je voordeel mee! Heb je tips, ideeën of wil je meeschrijven? Je reactie is welkom! Emailen kan naar fokke@thinkproductive.nl.

Dank!

Hartelijk dank aan Michael Sliwinski, de oprichter van Nozbe, een time- en projectmanagement applicatie voor drukke professionals. Nozbe zorgt voor de technische realisatie van Productive! Magazine.nl en sponsort de uitgave. Hartelijk dank ook aan de auteurs die de tijd hebben genomen om goede content te schrijven.

Fokke Kooistra

Maak kennis met het team

Eindredactie: Fokke Kooistra
Uitvoering: Callista Vink
Ondersteuning: Magda Błaszczyk
Ontwerp: Radek Kozieł
Technologie: Radek Pietruszewski
Idee: Michael Sliwinski

Fokke kooistra

Fokke Kooistra

Fokke Kooistra is trainer, organisatiecoach en expert in slimmer werken en productiviteit. Al meer dan tien jaar is hij gepassioneerd door productiviteit en slimmer werken. Hij heeft veel ervaring in het trainen en coachen van mensen uit allerlei soorten organisaties. Als geen ander weet hij met veel humor mensen te inspireren meer uit hun dag te halen en anders en bewuster te leven.

Volg @Kiddokay via Twitter Volg Fokke via Facebook Volg Fokke via Linkedin