Voorwoord van de redacteur

Fokke Kooistra — N°2 met Graham Allcott

Falen mag!

Deze uitspraak blijft me vooral bij als ik terugdenk aan het interview met Graham Allcott over zijn nieuwe boek. Een frisse en nuchtere kijk op je eigen productiviteit. Grappig genoeg raken een aantal andere auteurs aan dit nummer ook dit thema aan. Perfectie is een goed streven maar kan je ook helemaal in de greep houden.

Het voorjaar komt eraan, en ik hoop dat de artikelen van het tweede nummer van Productive! Magazine Nederland je helpen om meer ruimte te krijgen in je eigen werk en leven. Het is weer een mooie verzameling geworden. Het eerste nummer is goed ontvangen en een aantal mensen hebben aangegeven ook te willen schrijven voor het magazine. Als je dat zelf ook zou willen, neem gerust contact met mij op via mail: fokke@thinkproductive.nl.

Naast dank aan de auteurs van dit nummer die belangeloos hun bijdrage hebben geleverd ook een woord van dank aan Callista Vink die er voor heeft gezorgd dat jullie dit magazine kunnen lezen. En dank aan het team in Polen die technisch de puntjes op de i hebben gezet.

Veel leesplezier gewenst!

Fokke Kooistra

Maak kennis met het team

Eindredactie: Fokke Kooistra
Uitvoering: Callista Vink
Ondersteuning: Magda Błaszczyk
Ontwerp: Hubert Tereszkiewicz
Technologie: Radek Pietruszewski
Idee: Michael Sliwinski

Fokke kooistra

Fokke Kooistra

Fokke Kooistra is trainer, organisatiecoach en expert in slimmer werken en productiviteit. Al meer dan tien jaar is hij gepassioneerd door productiviteit en slimmer werken. Hij heeft veel ervaring in het trainen en coachen van mensen uit allerlei soorten organisaties. Als geen ander weet hij met veel humor mensen te inspireren meer uit hun dag te halen en anders en bewuster te leven.

Volg @Kiddokay via Twitter Volg Fokke via Facebook Volg Fokke via Linkedin Think Productive