Voorwoord van de redacteur

Fokke Kooistra — N°3 met Martijn Aslander

Digitale vaardigheden

Een thema waar ik dankzij Martijn Aslander de afgelopen maanden veel mee bezig ben geweest is digitale vaardigheden. In een tijd waarin informatie in steeds grotere hoeveelheden op ons afkomt en we veel tijd achter de computer of tablet doorbrengen is het goed met software en apparaten omgaan enorm belangrijk. En op dat gebied is veel te winnen.

Een vaardigheid waar Martijn ontzettend veel over weet is filteren van informatie. Met hem had ik daarover al eerder contact gehad en voor dit magazine deelt hij in het interview hoe hij informatie filtert.

Een van de redenen om met Productive! Magazine in het Nederlands te starten is om informatie te delen zodat jij productiever en slimmer je werkt kunt doen. Dat kunnen hele praktische dingen zijn maar ook stof tot nadenken. In deze editie een aantal artikelen om je daartoe te inspireren.

Veel leesplezier!

Fokke

Maak kennis met het team

Eindredactie: Fokke Kooistra
Uitvoering: Callista Vink
Ondersteuning: Magda Błaszczyk
Ontwerp: Hubert Tereszkiewicz
Technologie: Radek Pietruszewski
Idee: Michael Sliwinski

Foto: Flickr/Derek Bruff

Fokke kooistra

Fokke Kooistra

Fokke Kooistra is trainer, organisatiecoach en expert in slimmer werken en productiviteit. Al meer dan tien jaar is hij gepassioneerd door productiviteit en slimmer werken. Hij heeft veel ervaring in het trainen en coachen van mensen uit allerlei soorten organisaties. Als geen ander weet hij met veel humor mensen te inspireren meer uit hun dag te halen en anders en bewuster te leven.

Volg @Kiddokay via Twitter Volg Fokke via Facebook Volg Fokke via Linkedin Think Productive