Voorwoord van de redacteur

Fokke Kooistra — N°4 met Thanh Pham

Gewoonten en rituelen

Het is inmiddels een jaar geleden sinds het begin van Productive! Magazine Nederland. Leuk om te zien dat mensen de artikelen waarderen. En leuk om te zien dat steeds meer mensen die zich professioneel zich bezighouden met productiviteit en slimmer werken zich melden als auteur.

Het hoofdartikel deze keer is met Thahn Pham over rituelen. Zijn kijk op gewoontes en hoe je daar rituelen van kan maken die echt blijven hangen is bijzonder leerzaam. En gewoon leuk om met hem in het Nederlands het interview te doen. Je kent hem misschien wel van Asian Efficiency. Hij is af en toe in Nederland en tijdens mijn ontmoeting met hem realiseerde ik me dat hij een perfecte kandidaat is voor het magazine.

Mocht je naar aanleiding van de artikelen uit deze editie vragen hebben, tips hebben of een leuk idee: voel je vrij om me te mailen op fokke@thinkproductive.nl.

Veel leesplezier!

Fokke

Maak kennis met het team

Eindredactie: Fokke Kooistra
Uitvoering: Callista Vink
Ondersteuning: Magda Błaszczyk
Ontwerp: Hubert Tereszkiewicz
Technologie: Radek Pietruszewski
Idee: Michael Sliwinski

Foto: Flickr/Matt Gibson

Fokke kooistra

Fokke Kooistra

Fokke Kooistra is trainer, organisatiecoach en expert in slimmer werken en productiviteit. Al meer dan tien jaar is hij gepassioneerd door productiviteit en slimmer werken. Hij heeft veel ervaring in het trainen en coachen van mensen uit allerlei soorten organisaties. Als geen ander weet hij met veel humor mensen te inspireren meer uit hun dag te halen en anders en bewuster te leven.

Volg @Kiddokay via Twitter Volg Fokke via Facebook Volg Fokke via Linkedin Think Productive