Wat is de waarde van productiviteit voor jou?

Michael Sliwinski — N°4 met Thanh Pham

In de afgelopen maand heb ik heel wat gereisd en terwijl ik mensen bleef ontmoeten die me vragen stelden over zaken, succes… en Nozbe’s eigenschappen, was er één vraag die hier duidelijk boven stond: wie is je doel als klant voor Nozbe? Een consument? Een Prosumer? MKB’er? Een grote onderneming? Wie?? En mijn antwoord was best wel verrassend voor de meeste mensen die ik ontmoette: de ideale klant voor Nozbe is een persoon (of een groep mensen) die hun tijd waarderen. Laat me het uitleggen:

Tijd is geld

Er zijn ontelbare tools die je zullen helpen om dingen gedaan te krijgen. Sommige zijn gratis, sommige zijn goedkoop, sommige zijn duurder dan anderen… Maar het punt is dat tijd inderdaad geld is en je moet een oplossing vinden die voor jou werkt. Dit zal je productiever maken. Dit zal je tijd besparen. En nu komt hoe je het kunt doen:

Je bent vrij om alles te proberen!

Tegenwoordig kun je de meeste oplossingen die er op de markt zijn gratis uitproberen. Vorig jaar, toen we Nozbe 2.0 introduceerden, begonnen we ook met het aanbieden van een 30 daagse gratis en risicovrije proefperiode. Er is geen creditcard voor vereist. Geen verplichting is nodig. En alsof dit nog niet genoeg was, hebben we je ook gedekt nadat je besloten hebt om onze betalende klant te worden, door de meest genereuze geld terug garantie op de markt aan te bieden. Om die reden heb je echt geen excuus om Nozbe vandaag niet uit te proberen, of enig andere productiviteit oplossing die er op de markt is. Het enige dat je riskeert is dat je je productiviteit naar een heel nieuw niveau brengt.

Wil je ~30 minuten per dag besparen? ~3 uur per week? Bijna 2 dagen per maand?

Stel je voor wat je zou kunnen doen met deze 2 extra dagen! Zou je meer tijd besteden aan lezen? Spelen met je kinderen? Bereid je jezelf voor op je volgende halve marathon? Denk gewoon aan de mogelijkheden. Denk eraan: je kunt dit bereiken door een beter productiviteit tool te krijgen; Door om te schakelen van die simpele ‘herinneringen app’ op de iPhone naar iets dat meer robuust is; Door te communiceren met je team door middel van taken in plaats van e-mails over en weer naar elkaar te sturen; Door gebruik te maken van een tool dat meer op één lijn staat met de manier waarop je werkt. Ja, nadat je proefperiode voorbij is kan deze tool je misschien een klein beetje geld kosten. Misschien zelfs zoveel per maand als wat een Starbucks Latte per dag kost. Misschien meer. Misschien minder. Maar zal de betaling van één goede kop koffie je 2 extra dagen per maand geven, zoals een goed productiviteits tool dat kan? Daarom is de echte vraag die je jezelf moet stellen als volgt: Hoeveel is jouw tijd waard voor jou?

Foto: Flickr/ND Strupler

Michael sliwinski

Michael Sliwinski

Michael Sliwinski is de redacteur van Productive! Magazine, de oprichter van Nozbe (een tijd- en projectmanagement applicatie voor drukke professionals) en van Remag (volledige oplossing die bloggers toestaat om gemakkelijk hun eigen tijdschriftachtige apps te creëren). Michael is ook de bestverkopende auteur van #iPadOnly en ‘It’s All About Passion’.

Bezoek Michael's blog Volg @MSliwinski via Twitter Bekijk zijn boek: ¨#iPadOnly